Duke Nukem Forever maakt indruk op First Look 2010


Onderstaand verhaal is met behulp van Storify gemaakt. Ik ben nog aan het experimenteren met deze nieuwe service. Feedback op het verhaal is dan ook zeer gewenst. Is het te kort of te lang? Heb ik teveel afbeeldingen gebruikt? Leest het gemakkelijk? Ervaar je het bericht via Twitter als spam? Of is het gewoon goed?


 • http://www.stefanpopa.nl Popa

  Leuk probeersel. Het is een verhaal zonder (eigen) woorden. Dat is best geinig, maar toch mis ik een stukje opinie van de meester zelf.

 • http://www.jerryvermanen.nl Jerry Vermanen

  Ik had inderdaad meer context kunnen leveren. Vandaar ook dat ik er expliciet bij heb gezet dat het een probeersel is. Is een verhaal interessant als je het niet zelf vertelt, maar anderen laat vertellen?

  Ik heb toch wel gemerkt dat al deze losse tweets, foto’s en video’s te weinig houvast geven. Nu is het alles, terwijl het hooguit een toevoeging op een groter verhaal moet zijn.

Other Entries

Over mij

Dit is het weblog van Jerry Vermanen (21-12-1984). Hier plaats ik artikelen die ik heb geschreven tijdens mijn studie en naast mijn werk als internetredacteur en datajournalist.

Klik voor contactgegevens en Curriculum Vitae

Waar ben ik trots op?

 • Mijn baan als datajournalist bij NU.nl.
 • Mijn datavisualisaties die ik voor NU.nl heb gemaakt, waaronder mijn EK-visualisatie en het dataproject Who Won Oscars?, die beiden door het prestigieuze Datablog van The Guardian (1 en 2) zijn overgenomen.
 • Mijn e-book met verzamelde artikelen over datajournalistiek.
 • Mijn vierdelige serie over datajournalistiek in 609 - Cultuur En Media op De Nieuwe Reporter.
 • Mijn bijdrage aan het Data Journalism Handbook.
 • RegioHack, een datajournalistiek project waarin journalisten met programmeurs 30 uur met elkaar samenwerken.
 • Mijn afgeronde cursus datavisualisatie, gegeven door Alberto Cairo. Tijdens deze cursus heb ik een redesign bij NU.nl doorgevoerd en mijn hobby-project over de Academy Awards opgepakt.
 • Download mijn e-book over datajournalistiek

  Verzameling Artikelen Over Datajournalistiek

  Zeven artikelen over datajournalistiek in ePub-formaat.

  Lees hier meer over dit e-book of download hieronder.

  Klik hier om versie 1.0 te downloaden, rechtermuisknop, opslaan als

  Volg mij op Twitter

  Adwords