Een schaamteloze mijlpaal van vijfhonderd tweets

Vandaag heb ik de dubieuze eer om vijfhonderd tweets op mijn CV te mogen zetten. Het is officieel: ik ben deel geworden van de web 2.0-cultuur. Een schaamteloze mijlpaal in mijn 24-jarige bestaan. Waar heb ik in die tussentijd allemaal over getweet? Dat kun je het beste in een overzichtelijke tag cloud presenteren.

Het wordt duidelijk dat ik Twitter veel gebruik om mijn weblog aan te prijzen. Mijn interesses komen redelijk goed naar voren uit deze tag cloud. Ach ja, die stopwoordjes worden ook pijnlijk goed zichtbaar.

Klikbaar voor betere leesbaarheid!

Op naar de duizend tweets.

2 thoughts on “Een schaamteloze mijlpaal van vijfhonderd tweets

  1. Opvallend in de tagcloud is de enorme aanwezigheid van het woord `wel`. Dat veronderstelt dat er ook een `niet` zou zijn. Nee dus. Het woord dat het dichtst in de buurt komt is `net`. Verder zijn er leuke woordcombinaties te maken. Combinatie 1) Google vind weblog goed. Combinatie 2) weer vandaag goede artikelen. Combinatie 3) Schrijven alleen morgen even. Toch veel leuker als combinaties met bitches en Geert Wilders erin. Er spreekt ook geen overdreven aandachtstrekkerij uit, maar een positieve kijk op de simpele dagelijkse dingen in een mensenleven.

  2. Hmm, zo heb ik er niet eens tegen aan gekeken. Grappig, ik ga voor mijn mijlpaal van duizend tweets eens kijken welke structuren ik kan vinden. Of er misschien wel combinaties mogelijk zijn die ik op voorhand niet zou vermoeden.

    Overigens bedankt voor het indirecte compliment. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *