Jurrie Hobers over gamejournalistiek: ‘Cynische houding heeft de overhand’

Het gamejournalistiekdebat van Xi en Bashers zorgde eerder deze week al voor een interview met gamejournalist Niels ‘t Hooft. Hij gaf zijn kijk op de Nederlandse gamejournalistiek. Aan Jurrie Hobers, vicepresident Sales & Marketing bij Codemasters, vroeg ik hetzelfde: wat is zijn definitie van gamejournalistiek?

MP3 Get Adobe Flash player

Mijn verslag van het debat over gamejournalistiek is te lezen op Bashers.nl.

3 thoughts on “Jurrie Hobers over gamejournalistiek: ‘Cynische houding heeft de overhand’

  1. Inderdaad! Hij heeft toch een iets ander perspectief dan Niels ‘t Hooft. Ik ga bij dit soort debatten ook vaker proberen om zulke korte interviews te scoren. Heel verhelderend, en ik weet dat er mensen zijn die hier totaal anders over denken. Kan ik misschien wel een mooie compilatie van maken, bij genoeg materiaal.

  2. Ik zou het in ieder geval erg tof vinden. Graag zou ik ook naar dit soort bijeenkomsten komen, maar het is me simpelweg te lang reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *