Duke Nukem Forever maakt indruk op First Look 2010


Onderstaand verhaal is met behulp van Storify gemaakt. Ik ben nog aan het experimenteren met deze nieuwe service. Feedback op het verhaal is dan ook zeer gewenst. Is het te kort of te lang? Heb ik teveel afbeeldingen gebruikt? Leest het gemakkelijk? Ervaar je het bericht via Twitter als spam? Of is het gewoon goed?


2 thoughts on “Duke Nukem Forever maakt indruk op First Look 2010

  1. Leuk probeersel. Het is een verhaal zonder (eigen) woorden. Dat is best geinig, maar toch mis ik een stukje opinie van de meester zelf.

  2. Ik had inderdaad meer context kunnen leveren. Vandaar ook dat ik er expliciet bij heb gezet dat het een probeersel is. Is een verhaal interessant als je het niet zelf vertelt, maar anderen laat vertellen?

    Ik heb toch wel gemerkt dat al deze losse tweets, foto’s en video’s te weinig houvast geven. Nu is het alles, terwijl het hooguit een toevoeging op een groter verhaal moet zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *