Oude media tegen jonge bravoure in DWDD

De Wereld Draait Door besprak woensdag 24 november de toekomst van de krant. Een interessante opzet: chef internet van NRC Ernst-Jan Pfauth en professionele nerd Alexander Klöpping zaten tegenover journalistiek mastodont Koos Postema. Binnen tien minuten werd de generatiekloof tussen de zogeheten ‘oude media’ en jonge bravoure zichtbaar.

De jonge jongens breken een lans voor News Corp.-oprichter Rupert Murdoch, de mogelijkheden van tablet-PC’s worden gedemonstreerd en de beperkingen van papier komen ter sprake. Koos Postema blijft vertwijfeld achter, zich afvragend of lezers wel behoefte hebben aan snellere media. Zeer de moeite waard om te bekijken als je het hebt gemist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *