Wat weet Twitter van @JerryVermanen?

Op 10 juli 2012 ontving ik een zip-file met 5943 kB aan persoonlijke Twitter-informatie met onder meer mijn eerste 19.601 tweets. De grote vraag nadat ik dit bestand kreeg: Wat weet Twitter van @JerryVermanen? Naar voorbeeld van Matt Stiles, die hiervoor al eens zijn Twitter-gedrag visualiseerde.

Klik hier of op de afbeelding om de visualisaties in het groot te bekijken.

De visualisaties zijn in Raphael en NVD3 gemaakt.

2 thoughts on “Wat weet Twitter van @JerryVermanen?

  1. Wat een Goed(e) Mooi(e) Tof(fe) visualisaties! Heb je de tweet data nog in Thinkup gekregen of heb je het op een andere manier aangepakt?

  2. Haha, dank je. Ik heb deze oude informatie niet meer in ThinkUp gekregen. Dat blijkt nog best ingewikkeld (en dan heb ik het nog niet eens over het goed aan de praat krijgen van ThinkUp). Ik heb gewoon al mijn 19.601 tweets geanalyseerd. Die laatste 399 tweets richting de 20.000… ach, dat gaat geen verschil maken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *